Kokos makronsnitte
Ingredienser
- 1120 g Butterdej
Appelsincreme
- 250 g Kagecreme
- 50 g Appelsinkompot
Kokos-Makronmasse
- 800 g Kokosmasse
- 240 g Sukker
- 160 g Past. æggehvider
Topping
- 25 g Kokosflager
Sådan gør du
Butterdej
Butterdej rulles ned på 2 mm og lægges over en bageplade. Butterdejen prikkes med en pigrulle. Butterdejen skæres til bagepladen og deles i 5 stænger i pladens længde. 10 strimler med en bredde på 2 cm skæres af den overskydende dej.
Kanten af stængerne stryges med vand og en strimmel lægges på hver side. Butterdejsstængerne bages ved 200°C i ca. 25 min.
Appelsincreme
Creme og kompot blandes sammen.
Makronsnitter
Fordel appelsincremen på bunden af butterdejsstængerne og herefter kokos makronmassen over cremen. Pynt med kokosflager og bag stængerne ved 190°C i ca. 20 min.
Når stængerne er afkølet, skæres en stang på skrå til 8 snitter i rude-form