ODENSE Logo professionel

Kokos makronlinse

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

Appelsincreme
Creme og kompot blandes sammen.

Kokos makronmasse
Kokosmasse og sukker røres sammen. Æggehvide tilsættes til sidst.

Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.

15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og 30 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med kokosflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.