ODENSE Logo professionel

Havre- og karamelsnitte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Smør, honning, sirup og brun farin koges op. Havregryn og Bitter 00 røres sammen og den varme sirupslage tilsættes. Massen fordeles i en kantplade med bagepapir og bages 20 min. ved 180°C grader.

Den varme karamel fordeles på havregrynsbunden og den sættes på køl eller opbevares på frost.

Marcipanen rulles ned på 2,5 mm, lægges over karamellen og skæres i kvadrater på 6x6 cm. Pynt fx med striber af ODENSE Karameltrøffel og nødder trillet i ODENSE Støv.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.