Havre- og karamelsnitte
Ingredienser
- 750 g Smør
- 200 g Honning
- 600 g Lys Sirup
- 220 g Brun farin
- 600 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 1600 g Havregryn
- 1740 g Karamel
- 1200 g ODENSE Overtræksmarcipan - Hvid 2,5 kg
- ODENSE Trøffel med karamelsmag - 5 kg
- ODENSE Guld Støv - 5 g
- ODENSE Hasselnødder med hinder - 1 kg
Sådan gør du
Smør, honning, sirup og brun farin koges op. Havregryn og Bitter 00 røres sammen og den varme sirupslage tilsættes. Massen fordeles i en kantplade med bagepapir og bages 20 min. ved 180°C grader.
Den varme karamel fordeles på havregrynsbunden og den sættes på køl eller opbevares på frost.
Marcipanen rulles ned på 2,5 mm, lægges over karamellen og skæres i kvadrater på 6x6 cm. Pynt fx med striber af ODENSE Karameltrøffel og nødder trillet i ODENSE Støv.