ODENSE Logo professionel

Bar' Hasselnødder

Lækre snackbarer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 105 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 105 stk.:

Sådan gør du

Hasselnød cookiemasse
Sukker og Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Derefter tilsættes de hakkede hasselnødder og tranebær, og resten af ingredienserne tilsættes. Det hele blandes godt sammen.

Chokoladeovertræk
Chokoladen smeltes. Olie og hasselnødder tilsættes, og massen er klar til brug.

Samling
Kantbakken fores med mørdej, ca. 1100 g. Derefter hældes marcipan cookiemassen oven på mørdejen og bages ved 180°C i 35-40 min. Når bunden er bagt, sættes den på frost. Den tages ud fra frost og skæres i 3 x 8 cm barer, som overtrækkes med chokoladeovertræk, og pyntes af med en lille top af karameltrøffel.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.