Roulade med pistacie-hindbærsmag
Roulade og blomster - frisk, farverig og fuld af smag
En roulade der både smager og sælger. Den luftige pistaciebund smøres med hindbærfrugtfyldning og rulles til flotte roulader eller udstikkes til blomsterkager. Der afsluttes med ODENSE Overtræksmarcipan Mørkegrøn og dekorativ hvid overtræk. En visuel og velsmagende fristelse til årets mange sæsoner og anledninger.
Ingredienser
- 600 g Smør , blødt
- 600 g Sukker
- 1000 g ODENSE Råmasse med pistaciesmag - 1 kg
- 300 g Past. æg
- 500 g Hvedemel
- 100 g Kartoffelmel
- 30 g Bagepulver
- 300 g Piskefløde
- 4 g Salt , fint
- 150 g Pistacienødder , hakkede 2-4 mm
Fyld og pynt
- 2000 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg
- 1800 g ODENSE Overtræksmarcipan - Mørkegrøn 2,5 kg
- 250 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Pisk smør, sukker og råmasse med pistaciesmag luftigt.
Tilsæt æg, lidt efter lidt, og rør til massen er ensartet og glat.
Vend det tørre samt fløde i og fordel massen i 2 kantplader med bagepapir (1600 g pr. plade).
Drys med hakkede pistacienødder.
Bages ved 175 grader i ca. 25 min.
Skær bundene på den lange led og smør med hindbær frugtfyldning. Rul sammen til lange roulader og skær hver lange roulade i 3 stk. på ca. 20 cm.
Rul mørkegrøn overtræksmarcipan ned på 2 mm og læg over rouladerne.
Pynt rouladerne med striber af smeltet hvid overtræk.
Tip
Dekorative blomster
Stik bundene ud med rund udstikker (Ø 6,5 cm), og læg dem sammen to og to med hindbærfrugtfyldning. Pynt med en udstukket marcipanblomst, sæt en dut frugtfyldning i midten af blomsten, og dekorér med smeltet hvid overtræk.