ODENSE Logo professionel

Roulade med pistacie-hindbærsmag

Roulade og blomster - frisk, farverig og fuld af smag

En roulade der både smager og sælger. Den luftige pistaciebund smøres med hindbærfrugtfyldning og rulles til flotte roulader eller udstikkes til blomsterkager. Der afsluttes med ODENSE Overtræksmarcipan Mørkegrøn og dekorativ hvid overtræk. En visuel og velsmagende fristelse til årets mange sæsoner og anledninger. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Pisk smør, sukker og råmasse med pistaciesmag luftigt.

Tilsæt æg, lidt efter lidt, og rør til massen er ensartet og glat.

Vend det tørre samt fløde i og fordel massen i 2 kantplader med bagepapir (1600 g pr. plade).

Drys med hakkede pistacienødder.

Bages ved 175 grader i ca. 25 min.

Skær bundene på den lange led og smør med hindbær frugtfyldning. Rul sammen til lange roulader og skær hver lange roulade i 3 stk. på ca. 20 cm.

Rul mørkegrøn overtræksmarcipan ned på 2 mm og læg over rouladerne. 

Pynt rouladerne med striber af smeltet hvid overtræk.

Tip

Dekorative blomster

Stik bundene ud med rund udstikker (Ø 6,5 cm), og læg dem sammen to og to med hindbærfrugtfyldning. Pynt med en udstukket marcipanblomst, sæt en dut frugtfyldning i midten af blomsten, og dekorér med smeltet hvid overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.