ODENSE Logo professionel

Roulade med frugtfyldning

Her finder du opskriften på vores Roulade med frugtfyldning. Den søde roulade er bagt med ODENSE Mandelflager og fyldt med den lækre IGOS Fruit Filling Hindbær. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 24 stk.:

(2 bunde til 6 hele roulader eller 24 stykker)

Sådan gør du

Pisk æggeblommer med sukker og vanilje, til en lys og luftig æggesnaps.

Rør det bløde smør i og vend de tørre ingredienser i.

Pisk æggehviderne stive og vend i massen.

Fordel massen på 2 bageplader med bagepapir og drys med mandelflager.

Bages ved 180°C i ca. 15 min.

Lad bundende afkøle let og vend dem straks ud på sukkerdrysset bagepapir.

Fordel frugtfyldningen på bundene og rul dem stramt. Lad rouladerne afkøle helt og skær enten i 3 hele roulader pr. bund – 6 i alt, eller 24 portionsstykker, som pyntes enkeltvis.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.