Roulade med frugtfyldning
Her finder du opskriften på vores Roulade med frugtfyldning. Den søde roulade er bagt med ODENSE Mandelflager og fyldt med den lækre IGOS Fruit Filling Hindbær.
Ingredienser
(2 bunde til 6 hele roulader eller 24 stykker)
- 450 g Past. æggeblommer
- 450 g Sukker
- 10 g Vaniljepasta
- 270 g Smør (blødt)
- 270 g Mandelmel
- 50 g Bagepulver
- 405 g Hvedemel
- 10 g Salt
- 675 g Past. æggehvider
- 200 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
- 2000 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg
Sådan gør du
Pisk æggeblommer med sukker og vanilje, til en lys og luftig æggesnaps.
Rør det bløde smør i og vend de tørre ingredienser i.
Pisk æggehviderne stive og vend i massen.
Fordel massen på 2 bageplader med bagepapir og drys med mandelflager.
Bages ved 180°C i ca. 15 min.
Lad bundende afkøle let og vend dem straks ud på sukkerdrysset bagepapir.
Fordel frugtfyldningen på bundene og rul dem stramt. Lad rouladerne afkøle helt og skær enten i 3 hele roulader pr. bund – 6 i alt, eller 24 portionsstykker, som pyntes enkeltvis.