ODENSE Logo professionel

Rabarbermazarin kage

Opskriften giver 1 gastro bakke

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør af flere omgange, tilsæt æg af flere omgange og tilsæt mel.
  2. Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Dejen fordeles i gastrobakke med bagepapir og drysses med rabarberstykker og mandelflager. Tryk rabarberstykkerne lidt ned i dejen, så de ikke brænder under bagning.
  3. Kagen bages ved 170° C i ca. 45 min

Tip

Kagen er velegnet til at fryse og kan serveres med Creme Delight, flødeskum eller lign.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.