Rabarbermazarin kage
Opskriften giver 1 gastro bakke
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
Bund
- 750 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 360 g Sukker
- 500 g Smør blødt
- 420 g Æg
- 240 g Hvedemel
Sukkermasse
- 300 g Æggehvider
- 300 g Sukker
Topping
- 500 g Rabarber
- 70 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
- Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør af flere omgange, tilsæt æg af flere omgange og tilsæt mel.
- Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Dejen fordeles i gastrobakke med bagepapir og drysses med rabarberstykker og mandelflager. Tryk rabarberstykkerne lidt ned i dejen, så de ikke brænder under bagning.
- Kagen bages ved 170° C i ca. 45 min
Tip
Kagen er velegnet til at fryse og kan serveres med Creme Delight, flødeskum eller lign.