ODENSE Logo professionel

Moussekage med cookiebund

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 pers.:
 pers.
Opskrift er beregnet til 8 pers.:

Sådan gør du

  1. Rør sukker med Bitter 00 og tilsæt derefter æggehvider langsomt. Tilsæt de resterende ingredienser og kom massen i en springform, Ø 20 cm, sprayet med fedt og med bagepapir i bunden. Bag bunden ved 180° C i ca. 35 min.
  2. Lad bunden køle af og sæt så en stribe kageplast ned langs kanten, så moussen senere nemt slipper formen.
  3. Mousse: Sæt husblas i blød i rigeligt koldt vand. Kog hindbærpúre op og tilsæt den udblødte husblas. Hæld over chokoladen og rør til at chokoladen er smeltet. Afkøl til ca 40 grader. Pisk fløden til let skum og vend den i hindbærcremen.
  4. Fordel moussen på cookiebunden og frys kagen. Frigør kagen fra form og plast, mens den stadig er frossen og lad den tø langsomt op i køleskabet. Pynt som på foto med chokolade og hindbær, eller efter egen fri fantasi.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.