ODENSE Logo professionel

Mazarinkage med Mini Perler

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør af flere omgange. Tilsæt derefter æg af flere omgange og til sidst melet.
  2. Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Dejen fordeles i gastrobakke med bagepapir.
  3. Kagen bages ved 170° C i ca. 45 min.
  4. Smelt ODENSE Chokoladetrøffel let og smør på den afkølede kage.
  5. Pynt med ODENSE Mini Perler og skær i ønskede stykker.

Tip

Kagen er velegnet til opbevaring i fryseren uden pynt, men holder også op til 5 dage i køleskabet.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.