Mazarinkage med Mini Perler
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
Bund
- 750 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 360 g Sukker
- 500 g Smør
- 420 g Æg
- 240 g Hvedemel
Sukkermasse
- 300 g Æggehvider
- 300 g Sukker
Pynt
- 200 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
- ODENSE Mini Perler 400 g
Sådan gør du
- Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør af flere omgange. Tilsæt derefter æg af flere omgange og til sidst melet.
- Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Dejen fordeles i gastrobakke med bagepapir.
- Kagen bages ved 170° C i ca. 45 min.
- Smelt ODENSE Chokoladetrøffel let og smør på den afkølede kage.
- Pynt med ODENSE Mini Perler og skær i ønskede stykker.
Tip
Kagen er velegnet til opbevaring i fryseren uden pynt, men holder også op til 5 dage i køleskabet.