ODENSE Logo professionel

Mazarinkage med appelsin og chokolade

Opskriften giver 1 gastro bakke

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør lidt ad gangen, tilsæt derefter æg af flere omgange og til sidste melet sammen med appelsinkompot.
  2. Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Fordel dejen i gastro bakke med bagepapir og bag kagen ved 180° C i ca. 35 min.
  3. Når kagen er afkølet smøres toppen med Nugamole eller chokoladetrøffel og drysses evt. med tørret appelsinskal

Tip

Se opskrift på appelsinkompot ved "kransekage med appelsin".

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.