Mazarinkage med appelsin og chokolade
Opskriften giver 1 gastro bakke
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
Bund
- 750 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 360 g Sukker
- 500 g Smør blødt
- 420 g Æg
- 240 g Hvedemel
- 300 g Appelsinkompot
Sukkermasse
- 300 g Æggehvider
- 300 g Sukker
Top
- 400 g ODENSE Nuga'mole (nøddecreme) - 1 kg eller
- ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
Sådan gør du
- Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør lidt ad gangen, tilsæt derefter æg af flere omgange og til sidste melet sammen med appelsinkompot.
- Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Fordel dejen i gastro bakke med bagepapir og bag kagen ved 180° C i ca. 35 min.
- Når kagen er afkølet smøres toppen med Nugamole eller chokoladetrøffel og drysses evt. med tørret appelsinskal
Tip
Se opskrift på appelsinkompot ved "kransekage med appelsin".