ODENSE Logo professionel

Halloween Spøgelse

Her finder du opskriften på vores spøgelseskage bestående af  chokoladebund og smørcreme, uhyggeligt overtrukket og pyntet med ODENSE Overtræksmarcipan.

Lad dig inspirere til Halloween salget.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet. Kagen smøres med smørcreme og sættes på køl, da det letter håndteringen.

Kagen overtrækkes i ODENSE ekstra hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm. Med en plastik rullepind trykkes der på kanterne, så der dannes bølger i kagen. Tryk fordybninger til øjne og mund.

Øjenbryn:  Sort overtræksmarcipan - Ø5 – nr. 7 – 2 stk. 
Øjne: Sort overtræksmarcipan – Ø5,5, nr. 8 – 2 stk.
Mund: Sort overtræksmarcipan – Ø5, nr. 7

Kagen pyntes med øjenbryn, øjne og mund.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.