Græskarkage med Brown & Sweet
Her finder du opskriften på vores uhyggeligt lækre Græskarkage med Brown & Sweet bunde og marmelade, overtrukket med ODENSE overtræksmarcipan.
Lad dig inspirere til Halloween salget.
Ingredienser
- 2460 g Brown and Sweet bund
- Abrikos- eller jordbærmarmelade
Karamelcreme
- 1500 g Smørcreme
- 300 g ODENSE Trøffel med karamelsmag - 5 kg
Pynt
- ODENSE Overtræksmarcipan - Dekorationsmarcipan Orange 2,5 kg
- ODENSE Overtræksmarcipan - Dekorationsmarcipan Sort 2,5 kg
Sådan gør du
2 bunde på Ø 14 cm og 1 bund på Ø 10 cm stikkes ud og lægges sammen med abrikos- eller jordbærmarmelade.
Karamelcreme
Smørcreme røres sammen med karameltrøffel.
Karamelcreme smøres på begge sider af kagen og toppes op øverst. Overtræksmarcipan orange rulles ned på 3 mm og trækkes over kagen.
Dekorer som et Halloween græskar med stilk, øjne, næse, mund og øjenbryn med sort overtræksmarcipan.