ODENSE Logo professionel

Ebba Elefant

Her finder du inspiration til vores sjove kage Ebba Elefant, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket som med ODENSE Overtræksmarcipan.

Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund Ø24 cm deles til hoved og ører med kagering Ø24 cm. Chokoladebund Ø8 cm tilskæres og formes så hovedet på elefanten bliver kuplet op. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.

Hoved og ører overtrækkes, hver for sig, i grå overtræk rullet til 2,5 mm.

Øjne: Sort overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2

Farve i ører: Rosa overtræksmarcipan – Ø14,5

Stødtænder: Hvid overtræksmarcipan – 2 x 14 g, 10 cm

Kagen pyntes med øjne, farve i ører og stødtænder.

Snablen og rosa ører markeres med en kniv og næsen trykkes ind.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.