ODENSE Logo professionel

Chokolade bombe

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 10 pers.:

Sådan gør du

Bunde
Kranse XX og sukker røres sammen og æggene tilsættes lidt ad gangen. Chokoladen smeltes og smørret røres i den smeltede chokolade og herefter vendes den i massen. Sukker og æggehvider piskes til marengs og vendes i massen sammen med sigtet mel og kakao.

Fordel dejen i 2 smurte springforme på Ø 24 cm. Bundene bages ved 165° C i ca. 25 min.

Chokoladecreme
Fløden koges op og hældes over al chokoladen og det omrøres til chokoladen er smeltet helt. Det bløde smør røres i chokoladecremen.

Den ene chokoladebund lægges i en springform, foret med bagepapir. Chokoladecremen hældes på bunden og den anden bund ligges på cremen. Lad kagen sætte sig et par timer på køl eller opbevar den på frost.

Inden servering smøres den kolde kage op med ODENSE Nuga’mole eller Sprøjteklar nougat på siden og toppen. Siden pyntes med ristede hasselnøddeflager.

Tip

Kagen kan laves i gastro bakke. Opskriften på bunde og creme skal ganges med 2.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.