Trøffel Petit fours
Ingredienser
Mazarinmasse
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 1000 g Sukker
- 1000 g Smør blødt
- 800 g Past. æg
- 100 g Hvedemel
Trøffel creme
- 800 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg eller
- ODENSE Nougat trøffel - 5 kg eller
- ODENSE Trøffel med karamelsmag - 5 kg
- 300 g Smør blødt
- 40 g Rom eller brandy
- 400 g Neutral Base gelé (klar gelé)
- ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g til bunden
Sådan gør du
Mazarinmasse
Bland Kranse XX med sukker. Tilsæt blødt smør af et par omgange 0g det samme med æggene bagefter. Fordel massen i en kantbakke med bagepapir og bag ved 180 grader C i ca. 25 min. Efter afkøling skæres kagen i stykker af 3 x 3 cm.
Trøffel creme
Rør trøffel, smør og rom i 5 min. Sprøjt ca. 3,5 g af trøffelcremen på hver af de små firkantede kagestykker. Afkøl i ca. 15 min. Og dyp trøffelcremen i lun klar gele.
Dyp kagebunden i chokolade. Dekorer som på billedet.