ODENSE Logo professionel

Trøffel Petit fours

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 300 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 300 stk.:

Sådan gør du

Mazarinmasse
Bland Kranse XX med sukker. Tilsæt blødt smør af et par omgange 0g det samme med æggene bagefter. Fordel massen i en kantbakke med bagepapir og bag ved 180 grader C i ca. 25 min. Efter afkøling skæres kagen i stykker af 3 x 3 cm. 

Trøffel creme 
Rør trøffel, smør og rom i 5 min. Sprøjt ca. 3,5 g af trøffelcremen på hver af de små firkantede kagestykker. Afkøl i ca. 15 min. Og dyp trøffelcremen i lun klar gele.
Dyp kagebunden i chokolade. Dekorer som på billedet.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.