Tapas Tærte med rabarbertrifli
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 1 – Meget nem tapaskage at fremstille. De færdige tærteskaller giver mulighed for at fylde med alverdens forskellige smage.
Ingredienser
- 1722 g Mini tærteskaller Ø33x19 mm (210 stk.)
- 2500 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg
- 630 g Vaniljecreme
- 300 g Piskefløde
Marcipancrumble:
- 220 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 130 g Flormelis
- 130 g Hvedemel
- 75 g Smør
Sådan gør du
Fyld tærteskallerne med rabarber Fruit Filling – 12 g i hver.
Pisk fløden let og vend den i vaniljecremen. Sprøjt cremen på tærterne – 4 g på hver.
Marcipancrumble
Bland ingredienserne til crumblen og fordel det på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 2000 C i ca. 15 min.
Pynt triflitærterne med et stykke marcipancrumble.
Opbevar overskydende crumble i en plastbøtte med låg, så det er nemt at lave friske små tærter.
Tip
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍