Tapas Kransekager med Yuzu
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 2 – Når kransekagemassen rulles og fryses, bliver den nem at udstikke, hvilket resulterer i flotte, skarpe kager.
Ingredienser
- 2500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 1000 g Sukker
- 180 g Past. æggehvider
- 150 g Yuzu frugt puré
- 1000 g Piskefløde
- 500 g Hvid chokolade
- 50 g Yellow velvet spray
Sådan gør du
Rør Kranse XX med sukker og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Tilsæt Yuzu frugt puré.
Rul massen mellem to stykker bagepapir til 15 mm i tykkelsen og sæt pladen på frost til massen er helt frossen.
Stik runde kager ud af den frosne masse med rund udstikker Ø4 cm og bag ved 2100 C i ca. 12 min.
Kog fløden op og hæld den over den hvide chokolade. Rør til al chokoladen er smeltet og sæt cremen på køl til næste dag.
Pisk den kolde creme op til max volume og sprøjt cremen på kransekagerne med en ODENSE Stjernetyl. Frys kagerne og spray dem frosne, med Yellow velvet spray.
Tip
Velvet spray er en nem måde at pynte frosne kager, i mange fine farver.
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍