ODENSE Logo professionel

Tapas Kransekager med Yuzu

Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.

Sværhedsgrad 2 – Når kransekagemassen rulles og fryses, bliver den nem at udstikke, hvilket resulterer i flotte, skarpe kager.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 170 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 170 stk.:
  • 2500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 1000 g Sukker
  • 180 g Past. æggehvider
  • 150 g Yuzu frugt puré
  • 1000 g Piskefløde
  • 500 g Hvid chokolade
  • 50 g Yellow velvet spray

Sådan gør du

Rør Kranse XX med sukker og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Tilsæt Yuzu frugt puré.

Rul massen mellem to stykker bagepapir til 15 mm i tykkelsen og sæt pladen på frost til massen er helt frossen.

Stik runde kager ud af den frosne masse med rund udstikker Ø4 cm og bag ved 2100 C i ca. 12 min.

Kog fløden op og hæld den over den hvide chokolade. Rør til al chokoladen er smeltet og sæt cremen på køl til næste dag.

Pisk den kolde creme op til max volume og sprøjt cremen på kransekagerne med en ODENSE Stjernetyl. Frys kagerne og spray dem frosne, med Yellow velvet spray.

Tip

Velvet spray er en nem måde at pynte frosne kager, i mange fine farver.

Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.