Tapas Kransekager med rabarber
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 1 – Klassisk kransekagemasse med rabarber. Nem at producere i store mængder. Lang holdbarhed på frost.
Ingredienser
- 2500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 1000 g Sukker
- 260 g Past. æggehvider
- 500 g Rabarber frosne
- 125 g Sukker
- 40 g Vaniljesukker
- 200 g Flormelis
Sådan gør du
Bland rabarber med sukker og vaniljesukker og lad dem trække på køl i min. 12 timer, eller tø dem langsomt op i mikroovnen. Hak rabarberne fint.
Rør ODENSE Kranse XX med sukker og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Tilsæt de hakkede rabarber.
Sprøjt massen ud i kugler på 25 g, i et fad med flormelis. Tril kuglerne i flormelissen og læg kuglerne på plader med bagepapir.
Bag ved 2100 C i ca. 12 min.
Tip
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍