ODENSE Logo professionel

Tapas Kransekager med rabarber

Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.

Sværhedsgrad 1 – Klassisk kransekagemasse med rabarber. Nem at producere i store mængder. Lang holdbarhed på frost.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 175 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 175 stk.:
  • 2500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 1000 g Sukker
  • 260 g Past. æggehvider
  • 500 g Rabarber frosne
  • 125 g Sukker
  • 40 g Vaniljesukker
  • 200 g Flormelis

Sådan gør du

Bland rabarber med sukker og vaniljesukker og lad dem trække på køl i min. 12 timer, eller tø dem langsomt op i mikroovnen. Hak rabarberne fint.

Rør ODENSE Kranse XX med sukker og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Tilsæt de hakkede rabarber.

Sprøjt massen ud i kugler på 25 g, i et fad med flormelis. Tril kuglerne i flormelissen og læg kuglerne på plader med bagepapir.

Bag ved 2100 C i ca. 12 min.

 

Tip

Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.