Tapas Kransekage chokolade-mango-passion
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 3 - Opskriften er i den mere avancerede ende, men dog stadig rationel at producere i store mængder.
Ingredienser
- 1800 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 1000 g Flormelis
- 360 g Past. æggehvider
- 1200 g Mørk chokolade smeltet
- 1610 g Broken gel mango-passion
Sådan gør du
Rør ODENSE Kranse XX og flormelis sammen.
Tilsæt æggehvider lidt ad gangen.
Tilsæt chokoladen og sprøjt massen ud i silikoneform til tapaskager.
Bag ved 2100 C i ca. 12 min.
Vær OBS på at konsistensen er blød, så længe chokoladen er varm. Massen sætter sig efter kort tid ved stuetemperatur. Massen kan med fordel lunes i mikroovnen, hvis den bliver for fast til at sprøjte ud.
Sprøjt geleén på kransekagerne og pynt evt. med et lille chokoladestrå.
Tip
Broken gel har mange egenskaber:
Bagestabil og frysestabil, lang holdbarhed på køl eller frost, god til at pynte kager med, og kan laves med alle typer af frugtpuréer.
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍