ODENSE Logo professionel

Tapas Kransekage chokolade-mango-passion

Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.

Sværhedsgrad 3 - Opskriften er i den mere avancerede ende, men dog stadig rationel at producere i store mængder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 200 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 200 stk.:

Sådan gør du

Rør ODENSE Kranse XX og flormelis sammen.
Tilsæt æggehvider lidt ad gangen.
Tilsæt chokoladen og sprøjt massen ud i silikoneform til tapaskager.

Bag ved 2100 C i ca. 12 min.

Vær OBS på at konsistensen er blød, så længe chokoladen er varm. Massen sætter sig efter kort tid ved stuetemperatur. Massen kan med fordel lunes i mikroovnen, hvis den bliver for fast til at sprøjte ud.

Sprøjt geleén på kransekagerne og pynt evt. med et lille chokoladestrå.

Tip

Broken gel har mange egenskaber:
Bagestabil og frysestabil, lang holdbarhed på køl eller frost, god til at pynte kager med, og kan laves med alle typer af frugtpuréer.

Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.