Tapas Gulerodskage med brændt marcipan
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 1 – Klassisk opskrift på gulerodskage bagt i tapaskage størrelse. Kagen har lang holdbarhed, og de brændte marcipanblomster kan produceres i større mængder og opbevares i bøtter.
Ingredienser
- 450 g Smør blødt
- 300 g Sukker
- 300 g Brun farin
- 600 g Past. æg
- 600 g Hvedemel
- 50 g Bagepulver
- 20 g Kanel
- 8 g Salt fint
- 825 g Gulerødder revet
Sådan gør du
Pisk smør og de to slags sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg lidt ad gangen.
Bland mel, bagepulver, kanel og salt og vend det i dejen. Vend til sidst de revne gulerødder i.
Dejen fordeles i silikoneform til tapaskager og bages ved 175°C i ca. 22 min.
Sprøjt cremen på de afkølede gulerodskager.
Rul marcipanen ned til 2,5 mm og stik ud med en blomsterudstikker.
Brænd marcipanblomsterne og pynt gulerodskagerne med blomsterne.
Tip
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍