ODENSE Logo professionel

Tapas Gulerodskage med brændt marcipan

Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.

Sværhedsgrad 1 – Klassisk opskrift på gulerodskage bagt i tapaskage størrelse. Kagen har lang holdbarhed, og de brændte marcipanblomster kan produceres i større mængder og opbevares i bøtter.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 200 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 200 stk.:
  • 450 g Smør blødt
  • 300 g Sukker
  • 300 g Brun farin
  • 600 g Past. æg
  • 600 g Hvedemel
  • 50 g Bagepulver
  • 20 g Kanel
  • 8 g Salt fint
  • 825 g Gulerødder revet

Sådan gør du

Pisk smør og de to slags sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg lidt ad gangen.
Bland mel, bagepulver, kanel og salt og vend det i dejen. Vend til sidst de revne gulerødder i.

Dejen fordeles i silikoneform til tapaskager og bages ved 175°C i ca. 22 min.

Sprøjt cremen på de afkølede gulerodskager.

Rul marcipanen ned til 2,5 mm og stik ud med en blomsterudstikker.

Brænd marcipanblomsterne og pynt gulerodskagerne med blomsterne.

Tip

Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.