ODENSE Logo professionel

Petit Nougat

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

  1. Blødgør nougat i microovn eller ved at varmen den op mellem hænderne. Den må ikke smeltes men blot blive så blød, at den kan sprøjtes ud.
  2. Sprøjt nougatcremen i chokoladeskålene og pynt med en hel hasselnød
  3. Opbevar dem på køl indtil servering og pynt evt. med skovsyre eller blomster

Tip

Fyld de små chokoladeskåle med alle former for is, creme eller mousse, og opbevar dem på køl eller frost, indtil servering

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.