ODENSE Logo professionel

Petit Gianduja

En utrolig lækker hapser til den lille sult.

Server fx til mødekaffen, på buffeten, til receptionen, som en del af desserttallerkenen, som to-go-snack eller sælg på caféen sammen med en god friskbrygget kop kaffe.

Sådan gør du

  1. Marcipanen rulles ned på 3 mm og lægges i bunden af bakkerne (2 bakker af 12x46 cm) på bagepapir.
  2. Den mørke chokolade smeltes lidt og røres sammen med nougat, og fordeles ligeligt i bakkerne. Der drysses med hasselnødder, hakkede mandler eller mandelsplitter og bakkerne stilles til køligt til det hele har sat sig.
  3. Vend konfekten ud og smør bundene med tempereret mørk chokolade. Skær pladerne ud i små firkanter.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.