Petit Four
Ingredienser
Kransekagemasse beregnet til ca. 8 miniplader (12 stk. pr. plade)
- 1000 g Kransekagemasse
Forskellige varianter kan vælges
- ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
- ODENSE Dessertmasse med pistaciesmag 200 g
- ODENSE Cognac Råmasse - 1 kg
- ODENSE Trøffel med karamelsmag - 5 kg
- ODENSE Sprøjteklar Trøffel med Orangesmag - 1 kg
- ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
- ODENSE Nougat trøffel - 5 kg
Sådan gør du
Kransekagemasse sprøjtes ud på plader, evt. ODENSE Miniplader (12 stk. pr. plade), og bages ved 230ºC i 6-7 min.
Efter afkøling kan forskelligt fyld sprøjtes på kransekagebundene, og de dyppes i chokolade. Dekoration efter egen fantasi.