ODENSE Logo professionel

Petit Four

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 96 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 96 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse sprøjtes ud på plader, evt. ODENSE Miniplader (12 stk. pr. plade), og bages ved 230ºC i 6-7 min.

Efter afkøling kan forskelligt fyld sprøjtes på kransekagebundene, og de dyppes i chokolade. Dekoration efter egen fantasi.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.