ODENSE Logo professionel

Sommerkager med bær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  • 180 g Past. æggehvider
  • 250 g Flormelis
  • 150 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
  • 1 stk. ubehandlet Citron eller citronaroma
  • 150 g Hvedemel
  • 175 g Smør
  • 250 g små friske bær fx Blåbær og hindbær
  • Flormelis

Sådan gør du

  1. Pisk æggehvider stive. Sigt flormelis i og pisk til marengsen er sej. Riv Bitter 00 samt citronskal fra ½ citron i og pisk et kort øjeblik. Vend mel og smeltet smør i dejen og fordel den i 16-20 små forme.
  2. Drys med bærrene og bag kagerne ca. 20 min. ved 200° C. Kagerne kan drysses med flormelis lige før servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.