ODENSE Logo professionel

Rabarber cupcakes

Opskriften giver ca. 36 små eller 12 store cupcakes

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 36 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 36 stk.:
  • Dej

  • 125 g Smør
  • 100 g Æg
  • 175 g Sukker
  • 150 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
  • 250 g Creme fraiche
  • 200 g Hvedemel
  • 10 g Bagepulver
  • 150 g fint snittet Rabarber
  • 40 g Sukker
  • 20 g Vaniljesukker
  • Topping

  • 75 g fint snittet Rabarber
  • 40 g Sukker
  • 100 g ODENSE Kranse XX - 1 kg

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde for svag varme. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps. Tilsæt revet masse og pisk til konsistensen er cremet. Rør cremefraiche i og sigt mel og bagepulver i dejen. Rør dejen sammen med smeltet, ikke for varmt smør. .
  2. Bland rabarber, sukker og vaniljesukker og vend det i dejen
  3. Fordel dejen i muffinformene og bag dem ved 200° C i ca. 12 min. (store i ca. 20 min.)
  4. Bland rabarber, sukker og revet Kranse XX. Fordel blandingen oven på kagerne og bag dem endnu ca. 5 min.(store ca. 10 min.)

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.