Rabarber cupcakes
Opskriften giver ca. 36 små eller 12 store cupcakes
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 36 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 36 stk.:
Dej
- 125 g Smør
- 100 g Æg
- 175 g Sukker
- 150 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 250 g Creme fraiche
- 200 g Hvedemel
- 10 g Bagepulver
- 150 g fint snittet Rabarber
- 40 g Sukker
- 20 g Vaniljesukker
Topping
- 75 g fint snittet Rabarber
- 40 g Sukker
- 100 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde for svag varme. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps. Tilsæt revet masse og pisk til konsistensen er cremet. Rør cremefraiche i og sigt mel og bagepulver i dejen. Rør dejen sammen med smeltet, ikke for varmt smør. .
- Bland rabarber, sukker og vaniljesukker og vend det i dejen
- Fordel dejen i muffinformene og bag dem ved 200° C i ca. 12 min. (store i ca. 20 min.)
- Bland rabarber, sukker og revet Kranse XX. Fordel blandingen oven på kagerne og bag dem endnu ca. 5 min.(store ca. 10 min.)