ODENSE Logo professionel

Peach Melba kager

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 15 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør smør og revet Kranse XX blødt og cremet.
  2. Pisk æggehviderne stive, pisk flormelis i lidt ad gangen og pisk til marengs. Bland mel og bagepulver og sigt det i marengsen. Rør dernæst smørmassen i dejen og bland forsigtigt med ferskner og hindbær.
  3. Fordel dejen i 15 smurte muffinforme og drys med mandelflager. Bag kagerne ved 175° C i 20-25 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.