Peach Melba kager
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 15 stk.:
- 75 g smeltet Smør
- 125 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 180 g Æggehvider
- 175 g Flormelis
- 75 g Rismel eller glutenfri mel
- 5 g Bagepulver
- 150 g Ferskner i tern
- 100 g friske Hindbær
- 75 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
- Rør smør og revet Kranse XX blødt og cremet.
- Pisk æggehviderne stive, pisk flormelis i lidt ad gangen og pisk til marengs. Bland mel og bagepulver og sigt det i marengsen. Rør dernæst smørmassen i dejen og bland forsigtigt med ferskner og hindbær.
- Fordel dejen i 15 smurte muffinforme og drys med mandelflager. Bag kagerne ved 175° C i 20-25 min.