ODENSE Logo professionel

Marcipan-polenta-blåbær muffin

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  • 150 g Smør
  • 200 g Sukker
  • 150 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 100 g Æg (2 stk.)
  • 100 g Minutpolenta eller majsgryn
  • 1 stk. Appelsin , revet skal (økologisk)
  • 100 g Græsk Yoghurt
  • 5 g Natron
  • 250 g Hvedemel
  • 125 g Blåbær
  • 50 g ODENSE Mandelflager - 1 kg

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt og cremet. Smuldr Kranse XX i dejen og rør igen til den er blød og cremet. Rør æggene i et af gangen og rør mindst 2 min. for hvert æg. Rør polenta, revet appelsinskal og yoghurt i dejen og sigt hvedemel samt natron i. Rør det sammen med blåbærrene og kom dejen i muffin forme.
  2. Drys med mandelflager og bag kagerne ca. 25 min. ved 180° C. Mærk efter med en træpind om kagen er bagt, sidder der stadig dej på pinden, skal den have lidt længere.
  3. Afkøl og servér gerne dryppet med appelsinsirup.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.