ODENSE Logo professionel

Choko cupcakes

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 348 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 348 stk.:

Sådan gør du

CHOKOLADEBUND:
Bittermasse og sukker røres sammen og æggene tilsættes lidt ad gangen.
Chokoladen smeltes og smør/margarine tilsættes chokoladen. Det røres sammen og mænges derefter i massen.

Sukker og æggehvide piskes op til marengs i en kedel og mænges i massen sammen med sigtet hvedemel og kakaopulver. 50 g chokoladebund sprøjtes i muffinform, chokoladechunks fordeles på bunden og de bages ved 165ºC i ca. 19 minutter.

LYS CHOKOCREME:
Fløden koges op og hældes over chokolade pastillerne.
Det omrøres til chokoladen er smeltet og stilles på køl til næste dag.
Når cremen er helt kold, cremes den op og sprøjtes på kagerne.
Pynt med ristede ODENSE Mandelflager.

Tip

Et alternativ til cupcakes med mere chokolade og masse.
Kan serveres med is og evt. frugt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.