Choko cupcakes
Ingredienser
Chokoladebund
- 5000 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
- 1500 g Sukker
- 2500 g Past. æggeblommer
- 1500 g Past. æg
- 1250 g Margarine
- 1500 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 1500 g Sukker
- 1000 g Hvedemel (sigtet)
- 150 g Kakao pulver (sigtet)
- 1400 g Chokolade chunks
Lys chokoladecreme
- 1000 g Piskefløde
- 600 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g
Sådan gør du
CHOKOLADEBUND:
Bittermasse og sukker røres sammen og æggene tilsættes lidt ad gangen.
Chokoladen smeltes og smør/margarine tilsættes chokoladen. Det røres sammen og mænges derefter i massen.
Sukker og æggehvide piskes op til marengs i en kedel og mænges i massen sammen med sigtet hvedemel og kakaopulver. 50 g chokoladebund sprøjtes i muffinform, chokoladechunks fordeles på bunden og de bages ved 165ºC i ca. 19 minutter.