ODENSE Logo professionel

Naked Cake med marcipansløjfer

Naked Cake med en flot afpyntning, lavet af marcipanstrimler i forskellige farver og fint pyntet med små marcipanblomster.
Se hvordan du gør i videoen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Kagebunde er her lavet med en Mazarin Kageblanding - se grundopskrifter:

  1. Mazarinmasse 1:1
  2. Mazarin Kageblanding

Rør kagedejen sammen efter opskriften på sækken. Bland mazarin og kageblanding sammen. Det er vigtigt, at de begge har stuetemperatur.

Kagen kan og laves med alm. lagkagebunde - se grundopskrift her

Vaniljemousse med jordbær og chokolade
Jordbær skæres i små tern.
Husblas udblødes i koldt vand.
150 g piskefløde piskes med flormelis og vaniljesukker til en let skum. Den udblødte husblas smeltes sammen med de resterende 50 g fløde og piskes i flødeskummet. Jordbær og chokolade vendes i.

Moussen fordeles mellem kagebundene og kagen sættes på køl. Tåler ikke frost grundet de friske jordbær!

Smørcreme
Pisk smør og flormelis til en let og luftig smørcreme.

Smør kagen op med smørcremen, evt. af flere omgange, hvis der ønskes en helt dækket og hvid kage.

Marcipansløjfe
Rul begge marcipaner helt tyndt ud, ca. 1 mm. Fugt den sorte marcipan en anelse og lig den grønne marcipan oven på, så de klistrer sammen.

Skær strimler på 1x 8 cm og bøj dem sammen i enderne, til små sløjfer. Lig sløjferne på siden, så de holder faconen mens de tørrer helt ud. Dette tager ca. et døgn, men kan sagtens laves mange dage i forvejen og opbevares i en kageæske.

Der skal bruges ca. 25 små sløjfer til en stor.

Strimler til ”bånd” lægges over kagen. På midten af kagen sprøjtes en kugle smørcreme, hvori de tørre sløjfer sættes, så de kommer til at danne en stor sløjfe.

Rester af marcipanen bruges til små blomster.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.