ODENSE Logo professionel

Lakrids og jordbær lagkage

Flot lagkage med en lys og luftig lagkagebund med citron, tilført en skøn smag af rabarber frugtfyldning. Lagt sammen med mørk chokoladetrøffel med lakridssmag og en dejlig jordbærfromage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 10 stk.:

Sådan gør du

Lagkagebunde
Pisk sukker, vaniljesukker og æg hvidt.

Bland mel og bagepulver. Vend forsigtigt melblandingen i æggesnapsen. Tilsæt citronpasta.

Fordel 900 g på 4 plader med bagepapir og bag ved 200 grader i 7-8 min.

Lakridstøffel
Varm chokoladetrøffel op så den er flydende. Tag 50 g fra og bland det godt med lakridspulveret. Vend derefter resten af trøflen i.

Jordbærfromage
Tilbered fromagen efter fremgangsmåden på spanden.

Samling af kagen
Udstik 3 bunde pr. kage, med en kagering Ø16 cm.

Læg en bund i ringen og fordel 140 g rabarber Fruit Filling oven på. Fordel lakridstrøflen herpå. Læg en bund på og fordel jordbærfromagen herpå. Slut af med en bund på toppen.

Sæt kagerne på frost.

Smør kagerne op med smørcreme eller flødeskum.

Rul marcipanen ned til 3 mm og overtræk kagerne.

Pynt kagerne eller opbevar dem på frost, inden de pyntes færdig.

Tip

Kan fx sælges som "Gaven til mor" til Mors dag eller som den perfekte fødselsdagskage. Pynt til anledningen eller sæson.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.