ODENSE Logo professionel

Tapaskager med lemon eller hindbærcurd

Fornyelse til kransekagen

Tapaskager bagt med ODENSE Kranse XX, overtrukket med mørk chokolade og toppet med lemon- eller hindbærcurd og et drys marcipancrumble.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 75 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 75 stk.:

Sådan gør du

Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvider tilsættes lidt ad gangen.

Kransekagemasse vejes af på 20 g og trykkes ned i Silikoneform til tapaskager Ø40 mm.

Bages ved 200 grader i ca. 12 min.

Frys kagerne i formen og vend dem ud i frossen tilstand.

Lemon- eller hindbærcurd (12 g pr. kage) 
Se grundopskrifter.

Marcipancrumble
Se grundopskrift.

Samling
Mørk chokolade tempereres.

De optøede tapaskransekager sættes på ODENSE Æggedypper og dyppes i chokoladen, så sider dækkes men ikke toppen.

Vend straks æggedypperen og lad chokoladen dryppe ned, så der dannes "nedadvendte spidser" i chokoladen.

Hjælp gerne til med en finger for at trække chokoladen i længere "spidser".
Lad chokoladen hærde, og træk forsigtigt tapasstykkerne af æggedypperen.

Fyld tapasstykkerne med lemon- eller hindbærcurd og pynt med marcipancrumble, ca. 2 g pr. stk.

Tip

Kan sælges til alle anledninger året rundt.

Sælg tapaskagerne i ODENSE Sort Rudeæske med indlæg til 9 stk., i ODENSE Tinæske til 18 stk. eller enkeltvis fra fad/disk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.