ODENSE Logo professionel

Pyramide kransekager

Pyramide kransekage er nem at fremstille i silikoneform.
Pyramideformen giver kagedisken et helt nyt moderne, minimalistisk udtryk. 
Afpyntningen er enkel, men meget elegant og giver kransekagen et lækkert moderne touch.
Pynt med guld, bronze eller rosa støv.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 75 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 75 stk.:

Sådan gør du

Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.

Kransekagemasse vejes af på 50 g og trykkes ned i Silikoneform til pyramider.

Bages ved 200°C grader i 12 min.

Frys kagerne i formen og vend dem ud i frossen tilstand.

Dyp bunden i tempereret chokolade.

Lav et hul i midten af pyramiden og fyld med ODENSE Trøffel og slut af med en roset på toppen.

Pynt evt. med et drys af kakaopulver (10 g) blandet med ODENSE Guld/Bronze Støv (2 g), eller flormelis blandet med ODENSE Rosa Støv.

Tip

Trøffel kan smages til med Bailey, Kaffe Latte pasta, eller frysetørret hindbær, for en variation af smagen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.