Pyramide kransekager
Pyramide kransekage er nem at fremstille i silikoneform.
Pyramideformen giver kagedisken et helt nyt moderne, minimalistisk udtryk.
Afpyntningen er enkel, men meget elegant og giver kransekagen et lækkert moderne touch.
Pynt med guld, bronze eller rosa støv.
Ingredienser
- 2400 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 960 g Sukker
- 336 g Past. æggehvider
- 450 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg eller
- ODENSE Trøffel med karamelsmag - 5 kg eller
- ODENSE Nougat trøffel - 5 kg
- 375 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- Kakaopulver
- ODENSE Guld Støv - 5 g
- ODENSE Bronze Støv - 5 g
- ODENSE Rosa Støv - 5 g
Sådan gør du
Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
Kransekagemasse vejes af på 50 g og trykkes ned i Silikoneform til pyramider.
Bages ved 200°C grader i 12 min.
Frys kagerne i formen og vend dem ud i frossen tilstand.
Dyp bunden i tempereret chokolade.
Lav et hul i midten af pyramiden og fyld med ODENSE Trøffel og slut af med en roset på toppen.
Pynt evt. med et drys af kakaopulver (10 g) blandet med ODENSE Guld/Bronze Støv (2 g), eller flormelis blandet med ODENSE Rosa Støv.
Tip
Trøffel kan smages til med Bailey, Kaffe Latte pasta, eller frysetørret hindbær, for en variation af smagen.