Økologiske kransekagestykker
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 35 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 35 stk.:
Kransekagemasse
- 1000 g ODENSE Økologisk Marcipan - 1 kg
- 150 g Rørsukker
- 100 g Økologiske Past. æggehvider
Broken gelé
- 600 g Eksotisk puré - valgfri smag
- 260 g Sukker
- 80 g Citronsaft
- 8 g Textura Gellan
- 8 g Textura Citras
Pynt
- ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
- Rør økologisk marcipan med rørsukker og tilsæt derefter æggehvide lidt ad gangen.
- Rul stænger af kransekagemassen, ca. 2,5 cm i diameter og rul stængerne i lidt groft økologisk rørsukker.
- Skær stykker på 6 cm og placer dem på bageplade med papir. Bag ved 210°C, på dobbeltplade, 10-12 min.
- Broken gelé; Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat.
- Dyp enderne, på de afkølede kransekagestykker i smeltet ODENSE Overtræk hvid (som foto), og pynt med broken gelé.