ODENSE Logo professionel

Økologiske kransekagestykker

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 35 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 35 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør økologisk marcipan med rørsukker og tilsæt derefter æggehvide lidt ad gangen.
  2. Rul stænger af kransekagemassen, ca. 2,5 cm i diameter og rul stængerne i lidt groft økologisk rørsukker.
  3. Skær stykker på 6 cm og placer dem på bageplade med papir. Bag ved 210°C, på dobbeltplade, 10-12 min.
  4. Broken gelé; Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat.
  5. Dyp enderne, på de afkølede kransekagestykker i smeltet ODENSE Overtræk hvid (som foto), og pynt med broken gelé.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.