ODENSE Logo professionel

Nytårskransekage - Mandelstang

Årets nytårskransekage er en klassisk mandelstang, hvor smagen af den naturlige gode råvare ”mandler” er i fokus.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:

Sådan gør du

Mandelflagerne fordeles i en kantplade. Kransekagemassen sprøjtes ud med stor, rund tylle ovenpå mandelflagerne i pladens længde. Stangen deles i 3 til 4 lige store stykker, de rulles i mandelflagerne og stilles på bageplade. Mandelstængerne rettes op med ODENSE Kransekageopretter, så de får en trekantet form.

Stængerne bages ved 230°C grader i ca. 10-11 min.

Efter afkøling kan bunden dyppes i chokolade og stængerne stilles på frost.

Tip

Ved opbevaring på frost skal stængerne pakkes ind i tætsluttende emballage, så de ikke suger for meget fugt og bliver for bløde i konsistensen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.