ODENSE Logo professionel

Mandelkugler med amarena

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemassen deles i stykker á 40 g. Et amarenabær trykkes ind i hver stykke og massen rulles i mandelflager.

Drysses med flormelis lige inden afbagning.

Bages ved 210°C i ca. 12 min.

Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.