Kransekagehjerter til Valentinsdag
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
Kransekagemasse
- 300 g ODENSE Bagemarcipan 300 g
- 150 g Sukker
- 60 g Æggehvider
Pynt
- ODENSE Mandler med hinder - 1 kg
- 100 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- 50 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rød 2,5 kg
Sådan gør du
- Rør sukker sammen med æggehviden. Lad det evt. stå og trække til sukkeret er opløst. Arbejd sukker og æg godt sammen med marcipanen. Fordel kransekagemassen i en sprøjtepose med en rund tyl.
- På en bageplade med papir sprøjtes først den ene side af hjertet og dernæst den anden. Tryk forsigtigt en mandel fast i bunden af hjertet. Kranskagestykkerne bages ved 220°C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
- Smelt mørk overtræk og dyp kransekagehjerternes bunde heri eller pensl bundene. Udrul rød fondant, og udstik små hjerter. Fæstn hjerterne med en lille smule chokolade.