ODENSE Logo professionel

Kransekagehjerter til Valentinsdag

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør sukker sammen med æggehviden. Lad det evt. stå og trække til sukkeret er opløst. Arbejd sukker og æg godt sammen med marcipanen. Fordel kransekagemassen i en sprøjtepose med en rund tyl.
  2. På en bageplade med papir sprøjtes først den ene side af hjertet og dernæst den anden. Tryk forsigtigt en mandel fast i bunden af hjertet. Kranskagestykkerne bages ved 220°C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
  3. Smelt mørk overtræk og dyp kransekagehjerternes bunde heri eller pensl bundene. Udrul rød fondant, og udstik små hjerter. Fæstn hjerterne med en lille smule chokolade.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.