ODENSE Logo professionel

Kransekagehjerter og kugler

Kransekagehjerter med fyld til alle anledninger, fx til Valentins dag, Mors dag, fødselsdag, til Pinse og studenterfesten eller som en sød fristelse til jul og nytår.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse
Rør kransekagemassen sammen og lad den hvile i køleskabet et døgn.

Sprøjt eller rul stænger ud og form om en hjerteformet udstikker, eller form i hånden. Brug ca. 200 g kranskagemasse til et hjerte.

Bag hjerterne ved 220°C i 12-14 min.

Pynt med smeltet mørk overtræk, ca. 20 g pr. hjerte.

Kransekagekugler til fyld
Resterende kransekagemasse trilles til kugler af ca. 14 g og bages ved 220°C i 12-14 min.

Kuglerne trilles først i smeltet hvid overtræk og derefter i fx fint hakkede pistacienødder, knuste kakaonibs med ODENSE Bronzestøv og frysetørret hindbærpulver.

Tip

Hent skabelon til kransekagehjerte her.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.