Kransekagehjerter
Kransekagehjerter flot pyntet til alle anledninger, fx til Valentinsdag, til værtindegave, til fødselsdag eller til Mors dag.
Ingredienser
Kransekagemasse
- 1000 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg eller
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 250 g Rørsukker
- 90 g Past. æggehvider
Chokoladecreme
- 1000 g Piskefløde
- 400 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g eller
- 400 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g eller
- 400 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- ODENSE Guld Støv - 5 g
- ODENSE Rosa Støv - 5 g
Sådan gør du
Chokoladecreme
Kog fløde op og hæld over chokoladen. Rør til chokoladen er helt smeltet, og sæt på køl natten over.
Kransekagemasse (1 plade)
Bland ingredienser til en fast kransekagemasse. Rul massen ned til 10 mm mellem 2 stykker bagepapir. Læg på bageplade og sæt på frost, gerne natten over.
Brug en hjerteformet udstikker og stik små eller store hjerter ud på den frosne kransekage. Bag ved 200°C grader i ca. 10-12 min.
Chokoladecremen piskes op til en fast creme inden brug.
Pynt med dutter af chokoladecreme, marengs, friske bær, spiselige blomster, sukkerperler, ODENSE Guld- eller Rosa Støv - slip fantasien løs og lave flotte hjertekager til butikken.
Tip
Se video af tal-, bogstav- og hjertekager herunder.