ODENSE Logo professionel

Kransekage med appelsin på kakaobund

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 35 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 35 stk.:

Sådan gør du

  1. Appelsinkompot: Skær appelsiner i tern (med skal) og kog dem med sukker og vand til de er møre, ca. 10 min. Appelsinkompotten blendes og afkøles.
  2. Kransekagemasse: Rør Kranse XX med sukker og tilsæt æggehviderne lidt ad gangen. Del kransekagemassen i to. Rør den ene portion med kakao og rom (juster evt. med lidt mere æggehvide) og den anden portion med 300 appelsinkompot.
  3. Sprøjt kakaomassen i stænger med en flad eller ODENSE X-tyl. Sprøjt en stribe nougat midt på bunden og sprøjt appelsinmassen med stjernetyl i cirkler på toppen. Drys med mandelsplitter.
  4. Bag kransekagestængerne ved 210° C i 10-12 min. Ret evt. siderne på stængerne op straks efter bagning og lad dem afkøle. Skær i ønsket størrelse og dyp evt. bunden i mørk overtræk eller chokolade.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.