ODENSE Logo professionel

Kakao kransekage med hindbær gelé

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:

Sådan gør du

Massen sprøjtes ud i stænger med ODENSE trekant tylle 2, mellem størrelse. Bages ved 220°C i ca. 13-15 min.

Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og enderne dyppes i ODENSE Overtræk mørk.

Hindbær broken gelé sprøjtes som 6 små toppe hele vejen hen af stykket, pyntes evt. med guld.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.