Hindbærstænger
Ingredienser
Stænger
- 1400 g Kransekagemasse
- 500 g ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
Hindbærmasse
- 1800 g Kransekagemasse
- 200 g Hindbærpuré (optøet)
Topping
- 170 g ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
- 340 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
1400 g kransekagemasse sprøjtes med x-tylle ud i stænger i pladens længde. Nougat sprøjtes midt på kransekagestængerne.
Ca. 1800 g kransekagemasse rørt op med hindbærpuré sprøjtes med stjernetylle i cirkler på toppen af stængerne. Drys med mandelsplitter.
Bages ved 210°C i ca. 16 min.
Stængerne kan evt. rettes op med 2 skrabe lærred efter bagning. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.
Stængerne skæres i stykker á ca. 50 g og enderne og bunden dyppes i mørk overtræk.