Festlige kransekagekugler
Lav festlige kransekagekugler til fx jul og nytår, eller til andre festlige anledninger.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 400 g Sukker
- 150 g Past. æggehvider
- 500 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
Topping/pynt fx:
- ODENSE Bronze Støv - 5 g
- ODENSE Guld Støv - 5 g
- Pistacienødder finthakket
- Kakaonibs
- Frysetørret hindbærpulver
Sådan gør du
Rør kransekagemassen sammen og lad den hvile på køl i et døgn.
Kransekagemassen trilles til kugler af ca. 14 g og bages ved 2200 C i 12-14 min.
Kuglerne trilles først i smeltet hvid overtræk og derefter i fx fint hakkede pistacienødder, knuste kakaonibs med ODENSE Bronze- eller Guldstøv og frysetørret hindbærpulver.