ODENSE Logo professionel

Festlige kransekagekugler

Lav festlige kransekagekugler til fx jul og nytår, eller til andre festlige anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Rør kransekagemassen sammen og lad den hvile på køl i et døgn.

Kransekagemassen trilles til kugler af ca. 14 g og bages ved 2200 C i 12-14 min.

Kuglerne trilles først i smeltet hvid overtræk og derefter i fx fint hakkede pistacienødder, knuste kakaonibs med ODENSE Bronze- eller Guldstøv og frysetørret hindbærpulver.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.