Coconut-bar med Malibu
Årets nytårskransekage Coconut-bar med Malibu er inspireret af vinderen af Danmarks bedste kransekagestykke 2015, lavet af Mette Sophie Olsen, Conditori La Glace.
En sød og eksotisk kokos kransekage smagt til med Malibu og frisk passion.
Ingredienser
Coconut-bar
- 1000 g Kokos
- 1000 g Sukker
- 600 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
- 1000 g Past. æggehvider
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 200 g Sukker
- 50 g Malibu Rom
- 150 g Past. æggehvider
Passionsglasur
- 500 g Flormelis
- 100 g Passionspuré
Pynt
- ODENSE Overtræk Mørk - 5 kg
- Kokosflager
Sådan gør du
Kokos, sukker og Bitter 00 blandes i kedlen og røres sammen. Æggehvider tilsættes ad 3 gange, og massen røres blød til en ensartet masse.
Kokosmasse, Kranse XX, sukker og Malibu køres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Massen sprøjtes ud med rund tylle Ø 22 mm i stænger i en plades længde.
Stængerne bages ved 180°C i ca. 14 min. Stængerne kan opbevares på frost indtil færdiggørelse og anvendelse.
Stængerne deles i stykker á 50 g. Ender og bund dyppes i mørk chokolade. Passionsglasur sprøjtes på toppen og pyntes med kokosflager.