ODENSE Logo professionel

Coconut-bar med Malibu

Årets nytårskransekage Coconut-bar med Malibu er inspireret af vinderen af Danmarks bedste kransekagestykke 2015, lavet af Mette Sophie Olsen, Conditori La Glace.

En sød og eksotisk kokos kransekage smagt til med Malibu og frisk passion.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 38 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 38 stk.:
  • Coconut-bar

  • 1000 g Kokos
  • 1000 g Sukker
  • 600 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
  • 1000 g Past. æggehvider
  • 1000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 200 g Sukker
  • 50 g Malibu Rom
  • 150 g Past. æggehvider
  • Passionsglasur

  • 500 g Flormelis
  • 100 g Passionspuré
  • Pynt

  • ODENSE Overtræk Mørk - 5 kg
  • Kokosflager

Sådan gør du

Kokos, sukker og Bitter 00 blandes i kedlen og røres sammen. Æggehvider tilsættes ad 3 gange, og massen røres blød til en ensartet masse.

Kokosmasse, Kranse XX, sukker og Malibu køres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Massen sprøjtes ud med rund tylle Ø 22 mm i stænger i en plades længde.

Stængerne bages ved 180°C i ca. 14 min. Stængerne kan opbevares på frost indtil færdiggørelse og anvendelse.

Stængerne deles i stykker á 50 g. Ender og bund dyppes i mørk chokolade. Passionsglasur sprøjtes på toppen og pyntes med kokosflager.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.