ODENSE Logo professionel

Trøffel Praline

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 200 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 200 stk.:

Sådan gør du

Smelt chokoladen til max. 40 grader C.

Bland den med Chokoladetrøffel og rom eller brandy i 2 – 3 min.

Brug en rund tylle (12 mm) til at sprøjte aflange stænger eller små kugler á ca. 8 g på bagepapir. Lad trøflen køle og skær dem til stykker på 3,5 cm. Rul i tempereret chokolade og kakao.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.