Pistaciekonfekt
Sælg som konfekt til jul eller som to-go snitte!
Ingredienser
- 350 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 300 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 100 g Piskefløde
- 150 g Peanuts (saltede)
- 75 g Pistaciekerner
- 5 g Flagesalt
- 150 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af ODENSE Konfektbakke på bagepapir.
Fløden koges op og hældes over chokoladen. Omrøres til al chokoladen er smeltet.
Nødderne tilsættes og massen fordeles i bakken, salt drysses over og køles helt af.
Konfekten vendes ud af bakken og marcipanbunden smøres med hvid overtræk.
Konfekten vendes med bunden nedad og skæres i 6 x 12 stykker, pr bakke.
Tip
Server små lækre konfektstykker til dine kunder i julemåneden - pakkes og sælges fx i Guldæske eller cellofanpose med julebånd