ODENSE Logo professionel

Pistaciekonfekt

Sælg som konfekt til jul eller som to-go snitte!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 72 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 72 stk.:

Sådan gør du

Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af ODENSE Konfektbakke på bagepapir.

Fløden koges op og hældes over chokoladen. Omrøres til al chokoladen er smeltet.

Nødderne tilsættes og massen fordeles i bakken, salt drysses over og køles helt af.

Konfekten vendes ud af bakken og marcipanbunden smøres med hvid overtræk. 

Konfekten vendes med bunden nedad og skæres i 6 x 12 stykker, pr bakke.

Tip

Server små lækre konfektstykker til dine kunder i julemåneden - pakkes og sælges fx i Guldæske eller cellofanpose med julebånd

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.