ODENSE Logo professionel

Påskeæg med Skovbær Knas

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:

Sådan gør du

  1. Ælt marcipanen med Skovbær Knas
  2. Del marcipanen i 16 stykker af 25 g (eller 32 stykker af 12 g) og rul dem i ODENSE Æggerulle. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plastikpose.
  3. Dyp æggene i smeltet mørk overtræk eller hvid overtræk, og pynt med lidt ekstra Skovbær Knas.

Tip

Se i videoen herunder, hvordan du bruger ODENSE Æggerulle.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.