ODENSE Logo professionel

Påskeæg med Bailey & Whisky

Bailey passer fantastisk til dette dejlige påskeæg! Marcipanen er æltet sammen med skøn Bailey og lidt god whisky og overtrukket med hvid overtræk - perfekt som den søde afslutning til påskemiddagen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:

Sådan gør du

  1. Ælt marcipan sammen med Bailey og whisky. Del marcipanen i 16 lige store stykker og rul dem i hånden eller i ODENSE Æggerulle. Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.
  2. Smelt hvid overtræk og dyp æggene. Pynt evt. med lidt hvid chokolade rørt op med Bailey.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.