ODENSE Logo professionel

Nougatknas

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 34 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 34 stk.:

Sådan gør du

  1. Chokoladen smeltes og vendes over i nougaten og det blandes sammen til en ensartet masse. Derefter vendes de ristede mandelsplitter og tranebær i massen. Små toppe på ca. 20 g per stk. sættes på bagepapir og afkøles til de størkner.
  2. Opbevares i tætsluttende emballage.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.