Mozartsnitter med pistacie
Her får du opskriften på Mozartsnitter - det er vores Mozartkugler med pistacie vi har forvandlet til små lækre konfektsnitter/stykker.
Ingredienser
- 1900 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 1900 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 1200 g ODENSE Råmasse med pistaciesmag - 1 kg
- 900 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 150 g Pistacienødder (hakkede)
- 625 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g eller
- 625 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g
Sådan gør du
Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
Smør råmassen ud i et jævt lag, på marcipanen.
Smelt nougat ganske let og smør ovenpå råmassen.
Drys finthakkede pistaciekerner på, med det samme.
Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.
Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.
Tip
Se også opskriften på de klassiske Mozartkugler og vores Mozartkugler med pistacie nedenfor.