ODENSE Logo professionel

Mozartsnitter med pistacie

Her får du opskriften på Mozartsnitter - det er vores Mozartkugler med pistacie vi har forvandlet til små lækre konfektsnitter/stykker.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 221 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 221 stk.:

Sådan gør du

Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.

Smør råmassen ud i et jævt lag, på marcipanen.

Smelt nougat ganske let og smør ovenpå råmassen.

Drys finthakkede pistaciekerner på, med det samme.

Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.

Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.

Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.

Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.

Tip

Se også opskriften på de klassiske Mozartkugler og vores Mozartkugler med pistacie nedenfor.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.