ODENSE Logo professionel

Mozartkugler med pistacie

Sælg Mozartkuglerne i ODENSE Sort Rudeæske med indlæg til 9 stk., i ODENSE Tinæske til 18 stk. eller sælg/server enkeltvis fra fad/disk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 300 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 300 stk.:

Sådan gør du

Skær nougat på langs i lige tykke stænger, af 50 g.

Sprøjt 50 g pistacieråmasse på nougatstængerne og sæt dem på frost.

Skær nougatstængerne ud i frossen stand, i 26 stykker, af ca. 4 g pr. stang.

Del marcipanen i 300 stk. af ca. 10 g, og tril dem til kugler omkring de frosne nougat/pistacie stykker.

Lad kuglerne hvile, gerne et døgn under plastik.

Tril kuglerne i tempereret lys eller mørk chokolade, og drys med hakkede pistacienødder, inden chokoladen sætter sig helt.

Tip

Se også opskriften på de klassiske Mozartkugler og vores Mozartsnitter med pistacie nedenfor.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.