Mozartkugler med pistacie
Sælg Mozartkuglerne i ODENSE Sort Rudeæske med indlæg til 9 stk., i ODENSE Tinæske til 18 stk. eller sælg/server enkeltvis fra fad/disk.
Ingredienser
- 600 g ODENSE Nuss Nougat - 1 kg
- 600 g ODENSE Råmasse med pistaciesmag - 1 kg
- 3000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 3000 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 1200 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g eller
- 1200 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 150 g Pistacienødder (hakkede)
Sådan gør du
Skær nougat på langs i lige tykke stænger, af 50 g.
Sprøjt 50 g pistacieråmasse på nougatstængerne og sæt dem på frost.
Skær nougatstængerne ud i frossen stand, i 26 stykker, af ca. 4 g pr. stang.
Del marcipanen i 300 stk. af ca. 10 g, og tril dem til kugler omkring de frosne nougat/pistacie stykker.
Lad kuglerne hvile, gerne et døgn under plastik.
Tril kuglerne i tempereret lys eller mørk chokolade, og drys med hakkede pistacienødder, inden chokoladen sætter sig helt.
Tip
Se også opskriften på de klassiske Mozartkugler og vores Mozartsnitter med pistacie nedenfor.